Vyberte stránku

To, že dizajn je na lesárně v BlekFílds nechtěný dítě, ví kde kdo už pěknejch pár let. Pro Zelený kamizolky to bylo příliš neovladatelný, free, málo vědecký a moc radostný. I pro některý docenty a tesaře to bylo neuchopitelný, protože Designéři si jen čmáraj a paří, žádná věda, žádný chemický vzorce lepidel a laků.

Nástupem děkana z Hor to začalo. Tlusťoch Jake to dovršil. Zařízl pár ovcí, ty nejlepší a nejtlustší a v rituálním tanci nad mrtvolami konečně naplnil svoji vizi Vědy a Svátosti.

Že nevíte o co jde? Lidé kteří krok po kroku aktivně budovali obor Design nábytku byli dnes vyhozeni, protože měli svůj názor a vizi. Odejdou tři docenti a jedna dáma, všichni tvůrčí a aktivní lidi. Z toho tři obor zakládali a budovali od počátku a zasloužili by si metál.

Loajální zůstali, protože nepochopili, že je sežerou v dalším chodu. A co studenti? Nic, ti nikoho nezajímají. Doučí se chemii, makro a mikro a jiný nepotřebný věci, technologii a to, že se na školu hlásili s jinou vizí a touhami? Koho to zajímá. Ovce zůstávají ovcemi a Vlci tančí svůj rituál.

Pozvedne někdo svůj hlas proti? Pochybuji…

A pokud ano, stane se něco?  Pochybuji…

Má to řešení? Opravdu nevím, ale budu o tom přemejšlet a dám vám vědět.