Vyberte stránku

„Práce doma formou elektronické komunikace“, zní befel z BlekFílds. OuKej, jdem na to. Votevřu náš BlekFíldskej Aj Ty systém a přemejšlím, jak komunikovat na úrovni hodné dneška. Hledám, pátrám, zkouším, po zbytečný hodině to zavřu a začnu sám přemejšlet. Je to takovej Anti-Matrix.

Videokonference pro konzultace či přednášky, sestavení třídy s přímou komunikací, vobjednávání na konzultace jako k doktorovi, témata a jejich vodevzdávání. Gůgluju, hledám, zkoumám. Je toho asi spousta, něco v malém provedení zadarmo, jiný za pár doláčů, velký systémy za víc prachů. Nic z toho jsem nenašel v BlekFídským AjTý.

Objednávkovej systém SuperSaaS v češtině za 150 měsíčně mi v tom pomůže, šoupne mi to konzultace rovnou do kalendáře.
Videokonference do 4 hostů zadarmo na konzultace stačí. OnLajn v prohlížeči bez registrace: whereby.com je přátelskej, nenáročnej, jednoduchej. Můžem kecat fejs-to-fejs, můžu tam šupnout vobrazovku, kresby, cokoliv. Za pár doláčů bych mohl dělat přednášku a nahrávat ji.
Něco jako klasická třída? Prezentace, úkoly, vodevzdávání, hodnocení? To systém sice nějak kostrbatě umí, ale hledám něco jinýho. Google Classroom. Vyzkouším.

Proč to píšu? No, kdyby to četl někdo z BlekFíldský vrchnosti, aby se pod rouškou chytl za frňák a přemejšlel, kde to Aj Ty je a kolik to stojí. Impotence? Jo, jsme tak asi desetiletí pozadu, což je v tomto světě milion let.

Von to ale číst nebude ani Tlustej Jake, natož vrchnost. Vono je to moc nezajímá, páč by s tím museli něco dělat.