Vyberte stránku

Vážené studentky, vážení studenti,

dnes jsem byl obviněn vedením fakulty ze sexuálního a nevhodného chování vůči Vám a bylo mi nařízeno nepodílet se dál na výuce a byl mi zakázán jakýkoliv styk s Vámi.

Celé to vzniklo na základě účelového zjišťování kompromitujících informací mezi Vámi i Vašimi bývalými kolegy, co jsou již ze školy pryč. Seznam prohřešků je bohužel deformován, jsou v něm obvinění a věty, které bych nikdy neřekl. Jakákoliv obrana mi nebyla umožněna. Na základě toho bych měl odejít ze školy.

Protože mám zakázáno Vás dále učit, konzultace a práce dokončí kolega J. Svoboda. Po dohodě s ním ruším kozultace on-line, věci s Vámi bude konzultovat přes mail.

Celá situace je absurdní a považuji ji za vykonstruovanou na základě křivých obvinění. Jsem hluboce zklamán z přístupu vedení fakulty i z některých z Vás. Pokud byste mi chtěli vyjádřit podporu, napište mi, prosím mail na makov58@gmail.com.

Držte se a pracujte s radostí, naslouchejte a učte se. Jen tak mohou vznikat práce, které jsou zajímavé a krásné. Některé práce se Vám podařilo dotáhnout do velmi zajímavé podoby.

P.S. Pokud jsem se svým chováním některých z Vás dotkl tak vážně, aby to stálo za obvinění vedoucí k mému odchodu, omlouvám se. Věřte mi, že nešlo o Vaše ego ani o Vaše fyzično, ale o to, abyste se zdravě vyburcovali a dělali věci pořádně. Svědčí to, že jste mi nebyli lhostejni, že jsem chtěl, abyste něco uměli. Vždycky jsem byl hrdý na spoustu z Vás a na Vaše výrobky. Se sexuálním podtextem to nemělo co dočinění.

Kdos bez viny, hoď kamenem.

“Ale už je čas, abychom odešli, já na smrt, vy k životu; kdo z nás jde k lepší věci, není známo nikomu, leda bohu.” (Platón: Obrana Sókratova)

Sbohem v lepších časech.

Martin K.