Vyberte stránku

Vomlouvám se všem pravidelnejm čtenářům, dal jsem si tejdenní voraz, protože mi nařídili dovolenou a tak jsem zkusil, jaký to je nic moc nedělat. Popsal jsem ale řadu papírků s dalšími náměty nejen vo BlekFílds a slušným chováním, ale s dalšíma věcma, co mě zajímaj a tak to postupně zpracuju a doženu sám sebe.

Flákám se na chatě, voda v přehradě u hráze má příjemnejch 23°C, padají letní jabka a tráva roste. Výhled na zámek na skálé je furt úžasnej.

Co pro vás chystám?

  • Svátek měl Libor
  • Popis kvantovýho experimentu v BlekFílds
  • Vo tom, že by se měly některý renesanční díla aktualizovat
  • Jak se dá napsat vědecký filozofický pojednání, když má autor koule
  • Vo vlivu filozofie aneb myšlení co bolí
  • Vo kauze Geologa a pivu v Líšni

… dál se uvidí

Těší mě váš zájem, jsem rád, že podle informací „jedna paní povídala“, kterejch se mi dostalo a podle grafů návštěvnosti to sledujete, těší mě přízeň všech kast čtenářů, vod Páriů až po Polobohy a Bohyni.

Užívejte si to, já si to taky užívám.

A teď jdu sekat trávu. Nechce někdo letní jabka? Padají…

Klidně přijeďte. Tlusťoch Jake zůstal v Brně.

P.S. Jeden můj student sem kdysi v červenci přijel na kole. Zapsal jsem mu do indexu zápočet, vypil flašku vody a vodjel zpátky. Ten zápočet si zasloužil, nemyslíte?

Nápověda: Furt lehce na jihovýchod, renesanční zámek s barokní přístavbou, Ledové sluje a přehrada. Najdete místní hřbitov, stoupnete se zadkem do brány pohled přes silnici, za habry jsem já. Vobčas.

Přijeď, Bohyně… Vykonám voběti…