Vyberte stránku

Prej nám v BlekFílds zakázali humor. Teda nevím kdy, přotože ti dědci na starejch fotografiích smysl pro humor určitě měli. Začtete-li se do důstojný korespondence Otců zakladatelů, měli setsakramentskou radost ze života a smysl pro srandu.

Humorem se bojovalo proti Totalitě a Systému. Rakousko-Uhersko, První republika, II. světová, období socíku, Revoluce 89, Monty Python (miluju tuhle scénku), Na stojáka, Ztohoven. Tam všude humor, sranda a absurdita hrály svou roli. Navíc měly chuť zakázaného ovoce, undegraundu a revolty, anarchie. Vo to všechno, pokud to člověk nezažije v mládí, příjde. Navíc to utváří jistej druh vidění světa. Bez humoru je mi líto světa.

V tom jsme byli vždycky jediněčný, protože jak praví lidová moudrost: „sranda musí bejt, i kdyby tatu věšeli“. Na vojně jsme četli jsme Švejka a samizdat Černejch baronů, potkávali jsme ty samý oficíry a postavičky i mnoho let poté. Totality humor nenáviděj, protože si z nich utahuje, podle toho taky poznáte tuhost režimu. V tom je humor nebezpečnej, každej vidí co chce.

Prej ten můj je zvrácenej. Neseriózní. Nevědeckej. Nevyváženej. Jo. k tomu se přiznám… Vyrůstal jsem na kreslenejch vtipech Vyčítala, Kantůrka, Renčína. Dnes by to bylo zase zakázaný, protože byly velmi nekorektní. Mimochodem ten vobrázek nahoře je vod Vyčítala a na pár let měl za něj zakázáno bejt.

Jak říkám „sranda musí bejt, i kdyby tatu věšeli“.

V BlekFílds srandu snad prej nepovolili, je to nedůstojný,nebo co. Teda nevím, kdo vydal patřičnej befel, ale lidi se tvářej kysele, tak na tom něco bude.

Pozoruhodný je, že některý člověci z BlekFílds se tajně k humoru hlásí. Teda tak, aby je veřejnej sektor neslyšel, zavři dveře, Big Brother nespí… Jedna sympatická mladice (což je při mým věku kde a kdo, ale toto je fakt mladice) se mi přiznala do telefonu. Jiná se prej taky vyjádřila, že jo. Tajná sekta?

Třeba četli jste někdy „přiznej se mendelu“? Úžasný PR, s tím by se dalo pracovat!!!

  • UIS a webovky mají antikvariátní vzhled.
  • Mikroekonomie a makroekonomie jsou jediný dvě holky, který se mi v životě nepodařilo udělat. 😛
  • občas záměrně chčiju mimo záchodovou mísu
  • Tlustý děkan a jeho úsměv mě vede k závěru, že studuji na prestižní škole a jednou se budu mít dobře.
  • spal jsem s děkanem…a nebyl jsem jediný
  • spala jsem s děkanem….nebyla jsem jediná 🙁
  • Vždycky jsem si přála zažít sex na vysokoškolských záchodech. Doporučte mi nějaké místo.
  • Nejdřív jsem chtěl jít na MUNI (ekonomku), myslel jsem si, že to je lepší škola a má hlavně lepší “jméno”. Jediné co mě na ní vadilo, že nebyly zrcadla na záchodech. Na PeFce jsem byl poprvní až na zápise (přijímačky napočítám), s tím, že se tam rozhlídnu a uvidím na jakou školu půjdu. Když jsem viděl ty obrovské zrcadla na záchodech, tak jsme měl takovou radost, že nebylo o čem diskutovat
    P.S. – jsem kluk
    P.S.2 – když jsem byl menší, myslel jsem si, že Mengel(e) a Mendel byli 1 a ta samá osoba
  • Dnes při čekání na semaforech, mě zaujala hláška jednoho studenta. „Na PEFce se mi líbí jen to, že v bufetu vaří dršťkovou“
    😀
  • Od 8 večer v škole nenájdete živej duše, tam by sa dalo robiť veci 🙂 Len škoda, že nie je s kým 🙁
  • Na chodbách LDF se bojím podivně se pohybujících chlapíků neurčitého věku, kteří se na mě dívají, jako by v životě neviděli holku.
  • Diplomka napsaná za 14 dnů – C. Učení na SZZ tři dny – celkově B.
  • Nejvíc mě dostávají předměty typu motorová pila a tak. Mendelu the best !