Vyberte stránku

Nevím, co mne to popadlo, ale řekl jsem si, že si střihnu kurz „Design v hajzlu“. Název je inspirovanej sqělejma  knížkama C. D. Payna “Mládí v hajzlu”, což je zcela kultovní absurdní černěj humor pro silný povahy.

Prostě takový kecy vo tom, co a jak dělat, abyste měli něco víc k úspěchu, než co vám poskytnou na školách. A vy zapojíte fantazii, hravost a to by bylo, aby se něco novýho nezrodilo.

Kurz bude experiment, kterej je určenej úplně všem, co žijou, protože kreativita a myšlení je zalezlý a zavrtaný v nás všech. Je mi jedno, jestli mne budou sledovat designéři, studenti, architekti, vědci, doktoři, docenti, výzkumníci, učitelé, muzikanti, popeláři, či borci vod piva. Je jedno, kdo seš, protože vo tom to není. Je to vo myšlení, vo hravosti a vo odvaze, taky vo touze nebejt stádo a aspoň trochu ukázat světu svoji jedinečnost. Holka, kluk, starej chlap, menežr, bankéř, přírodovědec, matematik, borci vod chemie. Mám podezření, že do toho musím zařadit i moje kočky, protože jejich vynálezavost a cyhtrost zajistit si pohodlnej život je úžasná.

Prostě kdokoliv, kdo v dobrém a s úctou k myšlení přicházíš.

Mám představu, že to bude kombinace videí a on-line přednášek a až mi dojdou prachy, tak začnu vybírat do klobouku vod PayPalu. Pro začátek frííí ovf čárdž.

V neděli téma, ve čtvrtek večer on-line diskuze. Každou lekci avizuji tady na blogu, video bude asi tak 20-ti minutový, protože kdo by se dýl koukal na můj ksicht a on-line diskuze podle zájmu až do hodiny. Zkusím udržet tempo a dělat pravidelně jedno téma tejdně. Vše nahrajem a dáme na web, takže kdo bude chybět, může nás dohonit.

Témata můžete psát do komentů. A děkuju Asociaci architektonický a interiérový tvorby, která mne lehce pomáhá a který zas pomáhá Vodbor kultůry z radnice Brna.

P.S. Tlusťoch Jake mi říkal, že nejlepší z těch PayNovejch knížek je ten desátej díl. Víte jak se jmenuje?