Vyberte stránku

Všichni v BlekFílds čekají nějaký moje drby, vyjádření, stanovisko, co já vím. Jsme drbavej národ, ne nadarmo se říká, že „člověka potěší cizí neštěstí.

Asi bych měl zrekapitulovat, co se stalo a jak to vidím já:

  1. Dostal jsem seznam „prohřešků“, viz můj článek Jak to tedy bylo slečno.
  2. Byla mi okamžitě zakázána výuka a zadávání ukončení předmětů.
  3. Dostal jsem dvouměsíční výpověď.  Její přesný název zní „výpověď, z pracovního poměru daná zaměstnavatelem dle ustanovení § 52 písm. f) a g) zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce, v paltném znění (dále jen „zákoník práce“) pro nesplňování požadavků zaměstnavatele zaměstnancem pro řádný výkon práce a pro opakované závažné porušení povinností vyplývající z právních předpisů vztahujících se k zaměstnancem vykonávané práci“.
  4. Obrátil jsem se na velký senát a malý senát, etickou komisi a paní rektorku s dopisem, že došlo ke křivému obvinění, což je trestný čin (§345).
  5. Požádal jsem zaměstnavatele, aby vzal výpověď zpět.

To je v kostce vše, víc to komentovat nebudu. Samozřejmě jeden je z toho vodvázanej, když zjistíte, že na něj donášej` kolegové sedící vo pár dveří vedle, když ví, že ho udaly studentky, co nic moc neumí a nechce se jim makat, že toho bylo využito a zneužito, ale to jsou jen slova. Že ta vobvinění prošly tichou poštou a jen vy víte, že je to vytržený z kontextu, že je to polopravda a že to bylo jinak. Jenže vaše slova nikoho nezajímaj`, nic kladnýho za ty léta pro vás nehraje roli. Každej vidí to, co chce vidět. Jak jsem již psal, Kangaroo Court, Hon na čarodějnce, starý dobrý Padesátý.

Je to poučný, protože to ukazuje na Systém samotnej, na to, že vobrana jednotlivce Systém nezajímá, dokonce že nikoho nezajímá, že nejde vo pravdu, ale exemplární případ a že všechny ty hry na demokracii, lidský práva a akademický svobody jsou Systému u prdele (bacha, je to český slovo z korpusu jazyka českého).

Zajímavej pohled získáte, když se začnete víc zabývat Kohlbergovou hierarchií morálky a Overtonovým voknem, což si ale musím promyslet, než vo tom napíšu víc.

Jo, prej jsem trestanej za zvrácenej druh humoru. Prej moc provokuju. Prej se to nemá. Někdo říkal. Nevíte kdo?