Vyberte stránku

Před skoro deseti lety jsme se studenty stvořili klip, kterej propagoval Lehce Dráždivou Fakultu. Byl to virál, kterej dobyl JůTjůb a kterej porazil voficiální PR aktivity, protože byl levnej a vtipnej. Asi tři statisíce shlédnutí. Jo taky díky studentům, kteří pro něj hlasovali, vyhrál Sexistický prasátko 2013, vosobně jsem si tu AntiCenu šel převzít.

Byl tak úspěšnej, že jsme dělali i anglickou mutaci pro zahraničí. Musím říct, že tehdejší Polobůh to nevortodoxně přivítal a měl koule to nechat žít svým životem. Mezi studenty to tehdy rozproudilo diskuzi, některý to dovedlo do BlekFílds, vo kterejch nikdy před tím neslyšeli. Úžasná sranda.

Nicméně čas, názory i postoje se mění a nový Bohové to nechali spálit. Video zmizelo z mezigalaktickýho prostoru, jen vobčas někdo se mne zeptá jak to tahdá bylo. Pozoruhodný na tom je, že jsme si dávali bacha a na videu nikde není přesnej název identifikace, logo. Jde jen vo recesi ve formě Lehce dráždivý fakulty a webu ldftoleti.cz (ten byl spálen na hranici taky).

Pokud ovšem chcete nasát atmosféru doby a podívat se, jedna kopie unikla Generálnímu Cenzorovi a (zatím) je k dispozici i s novinářskou kritikou na této adrese.

Tak si to užijte.

P.S. JoJo, bylo to úžasný dobrodružství, sem vděčnej, že jsem byl při tom.