Vyberte stránku

Tak sem včera byl v Práglu Na jedné lodi. Byla to taková malá konference vo lidským snažení a hlavně networking, což je moderní název pro seznamku s lidma. Všechno zvorganizovaný neziskovejma člověkama plnejma nadšení a víry v dobro.

Nikam sem nemusel, protože to jelo von-lajn přes kameru. (Ještě, že sem se to díky K-viru naučil se svejma – již bejvalejma – studentama.)

Mladí, střední, staří, všechna pohlaví, nikdo nebyl blbec a všichni měli dvě minuty na seznámení Face to Face. Ti, s kterejma sem se seznámil já, byli pohodoví, usměvaví a když jsme si nepadli do noty, tak jsme se slušně rozloučili.

Pár kontaktů zůstalo, další se možná voběvjej, ale rozhodně to, byly suprový tři hodiny. Jo taky mne to nakoplo pár nápady, díky za to.

Vono to von-lajn prostředí má výhodu, že můžete bejt kdekoliv, sedět v košili a trenkách, pít vlastní chlast a kouřit cigáro. Svět se mění, dřív vod toho byly kavárny a hospody, ale to nevadí. Asi se to dá kombinovat, jednou tak, jindy jinak. Důležitý bylo a je, že se některý věci propojej a v klidu se můžou vyzkoušet.

Dalo mi to chuť do života. Díky, Ashoka CZ&SK. Díky všem co pluli po Vltavě. Těším se na příště.

 

Zpráva do BlekFílds: Jde to s úsměvem a tolerancí, JUCHÚÚÚ.

Jo a tu vlastní školu udělám. Vod půlky září to pofrčí. Díky Bohyni a BlekFílds vím, kam mám jít. Kam mají jít voni? To je mi fuk.