Vyberte stránku

Člověka furt něco žene dopředu. Flákám se doma a říkám si: „Votevři ji, vole. Tak ji votevři. Nečum a votevři ji.“ Tak jo, udělám to. Jenže to chce pravidelně, neb vopakování je matka moudrosti.

Je to taková on–lajn Home School podle vzoru Home Office. Vstup všichni, který to zajímá, pár se jich už našlo. Je to undergound, lehká anarchije voproti oficiálním struktůrám, jako maj v BlekFílds. Úplne klidně vobejdete všechny Bohyně a Polobohy s jejich marketingovejma kecama vo kvalitách sebehodnocení a spravedlnosti a než se z toho v BlekFílds vzpamatujou, jste dávno vo pár kiláků dál. Pokud Systém nepochopí, co je vopravdová změna ve vzdělávání novejch generací Y, Z, alfa (a co já vím který další), tak furt bude přešlapávat na místě. Vzdělání nejsou akreditace.
Vono se totiž i vzdělávání v poslední době mění, lidi už asi kašlou na strukturální buzeraci a učej si co chtěj a jak chtěj. Začal s tím TED, když vrhl do sítě videa s kecama chytrejch lidí, který jsou srozumitelný, zábavný a přitom vás posunou vo kus dál. Taky je MasterClass, což jsou placený semináře s borcama jako Gordon Ramsay či Frank Ghery. Na jú–tjúb najdete kvalitní videa vo kdečem. No a on–line kecy přes konferenci na ZOOMu dovolí skoro přímej kontakt učitel – žák. Jen si zvyknout na to, že můžete sedět vobnaženi v trenkách a nohy mít na stole. Jo, taky nemusíte na porady, protože nad vámi je už jen nebe.

Tak jsem ji votevřel. Mám radost, že přišli lidi, co poslouchajm mám radost, že bylo komu vykládat a s kým diskutovat.

Pravidelně každý úterý a ve čtvrtek vod 20:00 (dokud nevotevřou hospody) on-line na ZOOM. Zaregistrujte se a přijďte. Jediný co musíte mimo připojení mít je kamera, mikrofon a audio, protože chci vidět váš ksicht, vaše emoce.

Možná příjde i Tlusťoch Jake. Prej by se rád něco přiučil.