Vyberte stránku

Každej rok na Silvestra chci bejt vo něco lepší a každej Novej rok jsem stejnej, né-li horší. Nevím proč přelom roku je pro lidstvo něco zvláštního, proč to slavit vopít se, když to může bejt kdykoliv jindy. Copak fakt potřebujem milníky na cestě životem? Doba bude stejně hektická zítra či pozítří jako byla včera.

Prej díky reklamě na youtube, která je non-virálem, budem mít v areálu rybník, nejlepší místo je Zbrojováckej stadion, stačí vyložit folií, vosadit rákosem a napustit. Město to BlekFílds pronajme za kačku. Video s kaprama zabralo a Brno se chytlo do sítě. Navíc za ty sqělý herecký výkony a režisérský nápady dostávaj prej aktéři nabídky ze světa reklamy. Někteří jsou tak happy, že jsou úplně mokří. Jsem na ně fakt hrdej.

Prostě do toho novýho roku se na něco musíme těšit. Englišman by použil „we have to“.

Já se těším, jak někde ve vopravdově temný noci uvidím Mléčnou dráhu, protože to je zážitek, kterej je úžasnej a zmizel z našich životů. Hvězdy vyhasínaj a měněj se v černý díry a tak někam zalezte a zvedněte v novým roce hlavu, protože se nedá furt čumět do země, třeba ten zázrak uvidíte.